Onsdag 28/1

jahap, klev upp halv 10 imorse....ja fick tvinga mig upp eftersom Andreas ankrade sig fast och tyckte att ja skulle ligga kvar...men då ska han ju inte ställa kl på 9 så ja hinner vakna till ;-)
Som vanligt blev det ju nästan till att springa för att hinna med tåget.... pust! ( ingen favoritsyssla att springa direkt..) ja hade ju inte direkt bråttom heller.
Försökte prata med sandra på tåget men mobiltäckning mellan Rönninge och östertälje verkar ju vara totalt omöjligt ,så man blev ju lagom irriterad... men tillslut kom vi fram till att kl 13 va hon klarlunchad med pojken sin, mötas på stan? japp japp!
Som vanligt blev det ju så att man shoppade loss lite, ett par byxor åt mig inne på rean på Lindex, 99 kr e inte så farligt :-) + två jättefina pyjamasar till Rasmus i stl. 86. Sandra såg ut att shoppa till ett helt dagis ;-)..haha!! men ja gissar på att hennes syster och den väntande bebisen uppskattar det väldigt mycket.
Sen blev det en snabbkaffe inne på Lillebrors...kaffet verkade dock ha stått ett bra tag då det hade en bismak av grillad skosula, mockarutan som ja tryckte i mig va ju inte helt fel däremot...MUMS!


Nu ska jag hem och göra middag....vet inte vad än bara...

hej hej



Ge mig sommar...NU!!

back home again

Idag hade jag ju ännu en tid bokad men jag hade verkligen ingen lust att gå dit så..... ja skippade det :-) ja
var hemma och "slappade" med Sally istället. orkade inte gå dit och dra upp allt....ingen lust alls.
Pratade med stackars Therese en sväng vid lunch, hon satt på Ams i över en timme och väntade på sin tur.....alltid lika kul att gå dit, ja hoppas ju att hon iaf fick veta något vettigt efter all den tiden...måste nog kolla det med henne imorrn :-)

Har suttit hemma hos mamma & Jörgen ett tag nu och lekt med datorn, mamma visade en bild på den fina brudbuketten hon vill ha,en droppformad med rosor och diverse andra blommor och blad förstås...Åhh va fin den va!! :-D :-D
Så nu måste jag ju oxå ta tag i det lilla uppdraget jag fick förut :-) det är ju som sagt inte allt för långt kvar innan det går av stapeln. tam tam tatam :-)
Sen ska ju min rackare till kompis gifta sig oxå :-D veckan efter!!  Så ja räknar med att ja kommer se ut som om ja fått en allergisk reaktion runt midsommar i år, haha! svullen runt ögonen å jävlig :-D

Nu e det väl dags att ge sig snart, ska upp 7 för tvättstugan,sen när d e fixat ska ja möta Andreas på centralen vid halv 3 när han slutar. Äta lite sen lunch ihop och fördriva tiden tillsammans tills han ska ha jobbmöte vid 17,  Vet inte riktigt vad ja ska hitta på under tiden men fönstershoppa har man ju aldrig mått dåligt av...


hej så länge



Framme

Har nu varit i Kungsör sen kl. 16 och vi har redan hunnit med massor känns det som. Men tiden har ju en tendens att gå lite fortare här oxå, eller hur man ska säga...
Jag och syster åkte iväg till Ica Maxi i E-tuna för att storhandla....tror vi va där i nästan 1.5 timme :-) Hittade en tuff luvtröja åt Rasmus i stl 80 :-)

Nu e det ju bara ställa om kroppen på att gå och lägga sig tidigt, alla här går ju upp innan 7 på morgonen
:-S  så första dagarna kommer det va tufft. Men man kommer ju inte ha brist på sysselsättning då Rasmus kryper för fullt och dom andra 2 rackarna(Kalle & Emil) har en fantasi & energi som inte är av denna jord :-)
Ja kommer nog va helt slut istället när ja kommer hem...haha!

Jag hade redan  räknat ut att Andreas inte skulle bli helt lycklig över att ja skulle åka men lite avstånd ibland skadar inte  ;-) dessutom får ju både jag & Sally komma ut på landet....plus leka med min storasyster :-D


åka bort?

Jag tror ja behöver komma bort från allt som händer runt omkring mig just nu....en liten paus för att kunna tänka. Här hemma blir det bara samma sak, samma tankar som cirkulerar hela tiden och d blir aldrig något slut på det.

Risken att halka tillbaka i gamla mönster känns alldeles för nära och då brukar en liten resa till syster underlätta :-)

I går gick jag, Therese och Emmy upp till torekällberget för att titta lite på djuren men dn lilla rackarn somnade strax innan vi kom fram :-D
Sen va det nåt pucko som hade sin hund lös där uppe så det blev lite kaos när dn bestämde sig för gåsjakt.. :-( En av dom där stackars gässen blev så chockad så den bara låg där på marken en stund. Sen har hon mage att bli arg på hunden?? hade hon haft den kopplad uppe bland husen hade det ju aldrig hänt från första början...sen att hon tog sig tid att gå runt hela dammen suckandes medans hunden jagade hej vilt, d gör mig förbannad....suck!

Ha en bra dag

Svackor

Den här veckan har varit måttligt rolig, har själv kännt att jag pendlat i humöret så pass att folk inte riktigt vet hur dom ska bete sig. och nej.. inte PMS.... vilket folk har en tendens att dra slutsatser till... hehe..även om ja kan va lite av en subba ;-)

Ingen ork, ingen vilja... har börjat få hjärtklappning igen vilket inte e nån direkt höjdare, ja vet ju var det barkar iväg med d om jag inte tar tag i det på en gång. Så om ja e allmänt osocial ta inte illa upp.... min hjärna går på högvarv och ja zoomar ut...

Puss & Kram på er 

Senast dagarna


I måndags kom Andreas hit efter jobbet så ja åkte ner på stan för att möta honom vid pendeln, naturligtvis var d ju askallt ute... :-(
Väl hemma blev vi mötta av en hysteriskt glad Sally( hon e en sån smöris) och eftersom vi båda var galet hungriga blev Andreas utsatt för min matlagning ;-) Korvstroganoff med ris :-P
Han överlevde, plus att han blev mätt så d kan ju inte ha varit så farligt att äta :-D haha!
Resten av kvällen låg Sally och gav Andreas "the evil eye" av nån anledning...haha!



På tisdagen blev d lugnt, han åt upp resterna från gårdagen och jag gjorde pastasås av bacon, champ. och krossade tomater.... slötittade på Jurassic Park och drack kaffe. Vid 18 hämtade hans mamma oss och det bar iväg mot tumba igen.
Middag?
Korvstroganoff m ris igen...fast den här ggn ville Andreas göra dn, blev riktigt god faktiskt förutom att jag konstaterade att oatly matlagningsgrädde inte e nån höjdare... fick en bismak av havrekaka lite då och då ;-D helskumt!
På kvällen tittade vi på en japansk serie som Andreas tycker om Full metal alcemist, jag tröttnade vid 2 men Andreas satt uppe och spelade till 3 :-)



Onsdag eftermiddag blev det shoppingtur på IKEA, hittade en del grejer faktiskt, ja fick välja en egen kudde oxå :-)
vi va där i nästan 2 timmar... så man blev ju lite trött på slutet.
Åkte förbi Ica på vägen hem och köpte middag, choritzo & bacon i gräddsås med färsk pasta + haricot verts.. blev jättegott!

Sen tittade vi på en smått jobbig film.... Not another GAY movie tror ja den hette....den var väldigt speciell.


hej så länge!

YES!

Dagen efter levde min lilla telefon igen.... lyckan va ju total när Jörgen sa att den startade :D

Har turen att min förkylning redan börjar ge med sig, det är ju så fruktansvärt svårt med inspirationen när man knappt kan andas.
 
Nyår blev lagom lugnt och bra, tog tåget till Tumba där ja möttes upp av Simon och Åsa. Dom hade precis varit på bolaget och shoppat loss Dt blev en vända in på Willys oxå innan vi åkte hem till Andreas.
Vid 7 tiden kom Åsa och Nilla ner och vi började med maten, Potatisklyftor och fläskfilé med blandsallad & bearnaissås.
Efterrätten blev en smaskig saffrans cheesecake som Nilla hade med sig.

Strax innan 12 gick vi upp till Åsas balkong  för lite utsikt vid 12 slaget.


 Sen igår var det kalas ;-) hemma hos Sandra och Anders, hon blev ju oxå halvägs till 50 nu... haha!!
Det var jättetrevligt, tyvärr mådde jag ganska värdelöst med huvudvärk och sånt så jag kom liksom aldrig igång,men det var ändå kul å träffa lite folk :-) Så jag gav upp strax innan 1 och tog bussen hem.


RSS 2.0