Idag blir det nog bara lugnt..

För igår blev det mycke springa runt, till Carro och Greven. Sen över halva stan för att hälsa på en kompis på hennes jobb; sen tillbaka till Carro igen där det blev hamburgare och pommes :-P
Så idag ska ja försöka rensa min garderob igen. Jag får ju fortfarande inte plats med kläderna jag har så dom ligger ju kvar i min tvättpåse i väntan på plats..
På söndag börjar mina tre dagar som hundvakt, ska bli intressant. Vi har ju varit ute han, jag och Carro för att han ska vänja sig vid mig. Däremot har han ju sina fula ideér, så jag kommer nog få fullt upp på våra prommisar ihop ;-) medans hans familj är i Riga.
Han är ju 75% rottweiler 25% schäfer så d e ju lite tyngd i han kan man ju säga :D 45 kg för att va exakt, men här ska det lekas!
Ne nu ska jag hem å dricka kaffe och titta på Hitta Nemo :-)

Ha en bra dag !


Mot Laxne

idag ska jag och Lisa ut till Sandra i Laxne.
Dom har hittat ett jättemysigt hus därute och nu när dom har röjt upp dom förra ägarnas skräp så blir det ju bara ännu finare :D
Sen bär det av till Hedlandet en sväng, se om man hittar nå spännande.

Helgen som varit

STORT GRATTIS!!!! till Sandra som tog sitt körkort!!! :D

I helgen gjorde jag mitt första besök hemma hos Sandra & Anders. Det var ett jättemysigt hus och dom hade gjort iordning massor redan. Jag och Sandra tvättade väggarna i gillestugan så hon kan måla dom sen. Anders och hans pappa röjde gräs i flera timmar. Dorisen verkade ju iallafall stormtrivas med sitt nya boende förutom den lilla feta grannhunden som jagar henne ibland så verkade hon helt klart blivit härskarinna i Laxne redan.



I lördags var det 2 år sedan olyckan och tiden tycks ändå på något sett ha stått still.



uppdatering igen då :D

Förklaringen varför jag får så ont i magen och mår illa ibland när jag äter fick en lösning till slut, var på en gastroscopi på sjukhuset förra veckan och det visade sig att min nedre magmun inte drar ihop sig som den ska ja eller bråck som min läkare på vårdis sa imorse.... och det är ju uppenbarligen ingen höjdare.
Så nu ska jag äta ännu en tablett om dagen och äta mindre portioner så min mage inte får nippran....

Lättare sagt än gjort för mig som tycker om att äta.... :S

Träffade madde på Power oxå, tyvärr blev det bara en kortis men det var ju ändå skönt att träffa henne lite :) det blev en Subway i parken vid ankorna som såg väldigt sugna ut på lite tonfisk macka ;)
Tack vare vädret var vi tvungna att dela på oss tidigare än planerat... ville inte hamna i ett åskoväder och behöva gå en timme tillbaka i det till campingen.

Jag kom hem i måndags...back in the getto..

 nu sitter jag och lyssnar på Michael Jackson.. R.I.P


Power Meet är över

Jag va där me mamma & Jörgen onsdag till söndag :D :D
Det var väldigt mycke bil i år vissa satt fast i kö i 7 timmar :S en av dagarna.
Jag lär väl lägga upp nån bild senare men nu e det dags att sluta för det åskar :(

RSS 2.0