jahaja

slutet på den här dagen blev ganska jobbig, saknaden som slog mig är fruktansvärt jobbig.... 3 år och jag kan fortfarande inte hantera det här på något annat sätt.

*pust*

Snart är Andreas hemma också, hoppas hans dag har varit bättre :)

kram

Vill ha

Igår va vi och tittade på lägenheten :D bara några mindre grejer att fixa men väldigt fin.
Däremot kommer den nog ligga på 1 000 000 ungefär att köpa. Så d måste ju kollas upp oxå

Härligt

Runt omkring mig utvecklas folks liv på dom mest fantastiska sett, jag kan inte låta bli att bli lite avundsjuk. Jag har ändå varit med och sett vad dom fått utstå under dom senaste åren vilket också gör mig så otroligt glad när ja ser dom njuta av allt dom åstakommit ihop me sina käralekar.

Även om mitt liv ändå har börjat utvecklas till det bättre är jag ju innerst inne en väldigt otålig människa och har  svårt att acceptera att det inte riktigt är min tur än......one step at a time......
Sakta men säkert kommer jag också att växa upp ;)

Däremellan lånar jag min systers 3 underbara pojkar och hälsar allför sällan (borde skämmas)  på min lilla guddotter Emmy, en vilja av stål har hon ärvt både ifrån sin mamma & pappa.


Det artar sig..

Just nu går jag hos en terapeft som ska "analysera" vad jag behöver hjälp med och hur allvarlig min depression är, känns lite skumt men d kan väl bara bli bättre får man ju hoppas. men nu när ja var där 2a ggn verkar han ändå har fått mer hrepp om hur jag funkar(inte funkar) som person.

Annars så är jag mest hemma, försöker få andreas att flytta ;) men idag damp det ner en lapp om en lägenhet till salu i samma hus :D :D me like!! visning i helgen oxå.

nu har han äntligen slutat så han är väl hemma om en timme iaf, stackarn jobbar till 19 tre dagar i rad..


Äta glass :D

Att glass kan vara så GOTT :D
vaniljglass me chokladsås......hehe me like!

Det är d och serier som är på schemat just nu

RSS 2.0