Snart e d dags

December månad närmar sig och speciellt nu när vi för en gång skull faktiskt har fått snö känner ja en alldeles för tidig jul känsla...
Jag har alltid haft en alldeles för stor kärlek till prylar och runt jul blir det nog värst, alla dessa fina glittriga prydnader och tingeltangel som jag egentligen inte har någon nytta av. Det slutar alltid med att jag köpt nått... ännu en tomte eller ängel med glitter på.
Totalt meningslöst..
Det är väl tur att jag har en katt hemma som äger fönster brädan annars skulle nog shoppandet gå över i enorma proportioner. Hon e ju inte speciellt stor men när hon väl sätter ner arslet kommer något gå sönder, det är bara att acceptera.

 


Ahhh!!

Den här dagen har gått fruktansvärt segt. Jag har nämligen inte en aning om när Andreas skulle flyga från Thailand eller när dom landar i Sverige. ganska frustrerande efter 2 veckor...
Sen att dom dessutom lyckas komma hem på den dagen det snöar mest är ju nästan elakt...snacka om att bli mött av en isbjörn på flygplatsen....
Annars har den här dagen inte direkt erbjudit något spännande, bara stora aggressioner över att min löneassistent fortfarande (efter nu en vecka) inte har skickat det intyg jag ringt om.
man börjar ju undra hur mycket koll hon har egentligen där borta..



snurrig

Det här med att fixa sin blogg för 1:a ggn e klurigt

Söndag

Gick upp strax innan 9 imorse, gjorde rostad smörgås... men ja måste säga att d smakar ju inte lika bra när man har mjölkfritt bröd och laktosfritt smör men det är ju helt enkelt så att det får duga. Så där satt jag med mina mackor och drack kaffe till disneydags, haha! ja medans Sally absolut skulle sova i mitt knä..d verkar vara hennes nya måste på morgonen.

Vid 11 gick jag över till mamma & Jörgen igen, vi tog en promenad bort till moraberg för att titta på hårddiskar. Hittade eventuellt en julklapp åt Kalle men ja vet inte om mamma hade tänkt köpa något sånt oxå....vi får se.
Blir inge kul den här månaden, har en mobilräkning på 980 kr...men det överlever ja nog, det gör jag alltid.

Imorgon kommer han hem igen :D
snacka om kontrast det lär bli från varmt Thailand till ett snöigt Sverige...

Bye

Back home..

Nu har jag landat hemma igen och kom iväg på mitt möte imorse, d är alltid jobbigt med väntan och d gick väl bra trots omständigheterna, fick oxå 3 nya tider att hålla.

Den senaste veckan har ja varit hos min syster och "jagat" barn :) dom e ju för söta...Däremot började ja undra om lilla Rasmus på 8 månader hade smidit planer mot mig ;-) så fort syster klev utanför dörren för att mocka eller nåt så gjorde han en nr 2, sedan tittade han på mig med det största leendet på läpparna....rackarns busunge säger jag...;-)

Det blev en hel del kaffe under veckan och promenader ner till stallet för att titta på Jhaxe, deras nya nordsvensk :). Vi hann i alla fall iväg till Rille & Johanna m barn utanför Västerås, vilket betydde ÄNNU mer kaffe! Men d va d ju värt..d va ett tag sen.
Sedan på torsdagen blev det tåget mot Örebro, hem till Minna & Henrik... hon har ju smitit dit bort den rackarn ;-)
Det blev färga håret på oss båda, samtidigt som vi drack ett varsit glas rödvin :-) lite lagom lugnt för första kvällen i Örebro.

Fredag
Vi e båda uppe vid 8 men det va sånt skitväder att vi inte tog oss i väg förrän vid 11, snabbsolade lite och sedan lunch hemma. På em köpte ja mina jeans ja hittade på Gina för 99 kr ville shoppa mycke mera kan man ju säga :-P och senare efter middag hemma gick vi ut på Njuta och vidare till Björnstugan på kvällen/natten.
Dagen efter va ja väldigt bakis :( trots att vi faktiskt inte drack så mycke...ja tror d va rödvinet vi drack när vi kom hem vid halv 3....
Sen va dom änglar och skjutsade tillbaka mig till syster på lördag eftermiddag :)

vem snubben e har ja ingen aning om, kastade sig in i bild.

Hem igen då

senare ikväll bär d av hemåt... hade kul borta hos Minna å Henrik i Örebro. Dom bodde jättemysigt. Men ja
tar d senare,måste hålla ett öga på Rasmus så han inte knaprar i sig nå dumt :)

hej hej

Hos syster

Jag tog tåget hit i söndags efter att Andreas åkt hem för att packa. Han kommer vara i Thailand i 2 veckor... :( jättetråkigt!(ja för mig iaf )
Så ja bestämde att ja åker till syster och "stör" lite istället. Igår eftermiddag åkte vi till Vattenpalatset i Eskilstuna och lekte lite i vågorna,man är ju lite stel idag kan man säga...ja simmar inte speciellt ofta :D haha!

Syster sitter och bygger lego med Emil och Rasmus däruppe, medans ja leker här nere i köket. Vi har väl ingen plan uppgjord för dagen men det var väl tänkt att vi skulle hälsa på Rille någon gång i veckan.


I had a dream..

Jag var inte beredd på att vakna upp med en sån saknad :'(
började bara gråta

fan också..


hmm

ja handlade igen.....innan ja skulle iväg till Andreas igår gick ja en snabbis på stan, gick förbi den fina reahyllan inne på HM och kunde inte låta bli...så d blev ett par byxor för 98kr.
Väl hemma hos A spelade vi nå jätteroligt spel...kommer bara inte ihåg vad det heter just nu men. 

orkar inte skriva mer..

Allmänt seg

Igår följde jag med bosse på sin jobbmiddag på Edsbacka krog, 27 år inom Posten och han hade fått välja vilken gåva han skulle få :) det blev lite stress under dagen eftersom jag och Bosse shoppade loss nere på stan. Han behövde ju nå riktigt snyggt, vilket vi helt klart hittade inne på Brothers :) Taxin kom vid 17....bilköer och annat mindre roligt på vägen men vi kom i alla fall fram innan det började snöa ordentligt.
Maten var jättegod, pilgrimsmusslor,potatis- och purjolökskräm med kantareller :P och det var ju bara förrätten. Varierad hjort till huvudrätt.och desserten var helt klart mer än godkänd.

Strax efter 22 bar det av hemåt, jag skulle ju av i Tumba så det blev en liten avstickare :)
Så väl i Tumba blev det mys en stund innan det va dags att lägga sig. Andreas började tidigt på jobbet idag så halv 8 var det dags att kliva upp.....MITT HUVUD!! Gjorde slutsatsen att jag inte klarar rödvin speciellt bra även om det är gott med ett glas till maten.
Efter en kort resa me pendeln och sen fick jag för mig att jag kunde gå över till mamma och Jörgen, det va ju vardag lr!?
Snacka om hjärnsläpp.... precis när ja sliter upp deras dörr 9 på morgonen inser jag vilken miss ja just gjort...OJ FÖRLÅT! lite pinsammt :)
Nu efter 17 har min huvudvärk äntligen släppt och man kan slappna av ordentligt...tror det blir titta på the grudge ikväll...

RSS 2.0