Insnöad..

Jag känner mig ganska låst till min lägenhet idag, har inga ordentliga vinterskor och det har ju kommit ner en hel del sen igår morse. Lite sent för snö nu tycker jag men men....Jag är fortfarande förkyld men Sandra vågade sig hit i alla fall på en snabbkaffe innan hon skulle på sin intervju :-) så ja fick lite sällskap idag ändå. Sally körde hela sin repertoar för henne.. jaga leksaker och sitta i sin fina skokartong ;-) haha! måste ju visa sig från sin bästa sida.
Ikväll kommer Andreas, slutar inte förrän 19 så han lär ju va här ganska sent ...zzzzzz

Vad gör man?

Den ultimata utmaningen för mig personligen har väl alltid varit att uttrycka vad jag känner för dom i min närhet, mina nära och kära vänner och familj...
Det som är jobbigt ska inte pratas om eller visas, ett eget krav på censur om mitt inre "kaos". 
Att själv inte kunna acceptera att man mår dåligt som om det vore någon sorts tabu, är man inte glad så är man dum i huvudet och besvärlig....
Det har jag också diskuterat med en vän, varför kan man inte bara få säga att man har en dålig dag?
Alla har dom...




Mot Stockholm..

Imorse gick jag upp vid kl.6 för att följa med Sandra till intervjun och sen skulle vi vidare till sthlm. Väl inne i Sthlm gick vi förbi Andreas som inte hade en aning om att  ja skulle dit. Sandra viftade förbrilt för att han skulle se oss.... vi stod ju bara 2 meter bort :-)
Ja chockad blev han iaf  när han såg mig :-D det blev bestämt att vi skulle äta lunch ihop senare, men först skulle vi till Sandras jobb och hämta alla hennes grejer. Va en massa söta barn där som sprang runt.

Sen blev d ju som sagt lunch på Pizza Hut och man va ju ganska hungrig i och med att man inte ätit sen frukost vid 6....
en snabbkaffe på d innan hans lunch va över och sen drog vi flickor oss hemåt....va nästan vid medvetande på vägen hem, ville mest bara sova...länge.

Hemma blev det dammsuga och torka golv, Sally hårar nå hejdlöst och det går fan inte att få bort :-(
Blir tvungen att ta det i omgångar för att tillslut få bort allt.....

jaja, nu e d dags för middag snart.

hej hej

17 Februari 2009

I dag har det varit ganska lugnt, tog mig en promenad efter vääldigt lång tvekan.
Det är ju fint väder men oxå ganska kyligt ute....men till slut bestämde jag mig för en runda runt Astra, men efter halva vägen mötte jag upp med Therese och Emmy som hade varit iväg så hon fick leka lite. Blev en snabbvisit hemma hos dom, lite kaffe och ett smakprov på Tessans matlagning :-p kyckling och broccoli i sås.
Sen skjutsade David hem mig, var tvungen att tajma mamma som hade varit snäll och handlat lite smågrejer åt mig. Då slapp ja släpa allt fram och tillbaka :-D

Pratade me syster idag, Rasmus e inte så pigg så ja hoppas bara på att han inte har smittat mig.
Blir ingen höjdare eftersom ja lovat Sandra att vara hennes "guide" imorrn :-D
Jaja, vi får hoppas ja slipper magsjuka.. har ju ett immunförsvar av stål verkar det som.

Nu ska ja hem till Sally och slappa.

God natt på er..



Springer runt

Igår blev d en tur me Andreas hem till Sandra på fika :-) D va jätte gott :-P
Vi blev väl kvar där i nån timme iallafall, gosade lite med Doran oxå... hon e ju för söt ! Plus att vi tog en liten promenad innan färden hem för att komma ur socker koman som Andreas hamnat i, han e ju en riktig gottigris när han sätter igång :-) haha!

Idag blev d dags för Sandra att hitta en klänning till bröllopet eller ja kolla utbudet.... det är ju så fruktansvärt svårt. Jag plockade upp Therese å Emmy på vägen,har nog inte sett dom på nån vecka och Emmy har redan lyckats pressa upp ännu en tand i munnen :-D Måste sköta mig bättre på den fronten....är ju faktiskt hennes gudmor :-)
Första( och enda) klänningen hon provade va JÄTTEFIN på henne, man har nog inte riktigt kopplat att hon faktiskt ska gifta sig om 4 månader...
Tror det blev lite mer verkligt för henne oxå för hon såg lite "konstig" ut för ett ögonblick ;-) WoHoooo va skoj d ska bli!!
Ja jag tyckte iaf att den va en vinnare.


hej hej

Från igår till idag

har jag haft fruktansvärt ont i nacken och resultatet blev spänningshuvudvärk som inte ville släppa av sig själv. Så efter att fått ringa Bosse och låna 2 Ipren + en stund med vetekudden så släppte det sakta men säkert :D :D vilken lycka!!

Så ja tog bussen bort till Sandra, vi bestämde oss för en liten fotoprommis ut till Glashyttan :-) Hon gjorde i ordning kaffe också så vi hade en skvätt att värma oss med ute vid vattnet sen. Vi satt på stenarna och tittade på svanarna som till och från stoppade huvudena under vattnet, guppade som stora flöten ute i den lilla isvaken :-) Där kan man snacka om brainfreeze ;-) haha!
Vi var väl ute å sprang runt i allafall 2 timmar :-) tog chansen att handla lite inne på Willys också innan ja drog mig hemåt.
Så nu är det väl dags att göra middag, Andreas dyker ju upp senare ikväll så han får lite matlåda ist.

hej hej

Det här blir ju intressant..

Det blev mycket åka fram och tillbaka igår eftersom ja va tvungen att åka till S-tälje för att mata Sally :-) sträckan mellan Södertälje-Tumba e inge kul även om d bara tar typ 20 minuter att åka. Sen att göra den 3 ggr på en dag e ju ingen höjdare. Andreas fick börja med lunchen innan ja kom tillbaka men som vanligt kunde ju ja inte låta bli att ta över, så han fick hjälpa Simon att sätta upp lampan i vardagsrummet istället ;-)
Naturligtvis va jag ju tvungen att skvätta ner mitt ljusblå linne under tiden :-( jättekul å va kladdig på magen när hans släkt skulle komma och fira honom  på eftermiddan...men men e man bra på att kladda ner sig så är man. Va nog ingen som tänkte på d iallafall.

Ja visade lite bilder från Power Big Meet innan alla kom, ja tänkte att det kunde göra honom lite mindre nervös inför sommaren men d gick ju inte alls som tänkt.... :-S
Han verkade må ännu sämre än innan, han e nämligen svartsjuk för 1a ggn nånsin (enligt honom själv)....puh!
Ja vet inte riktigt hur man ska hantera det, men ja sa till honom iaf att om han inte kommer kunna hantera när det väl är dags så är det bättre att han inte följer med. Ja vill ju visa hur kul vi har där allihop bland alla fina bilar, men kan han inte slappna av då vet ja inte hur det blir.
 ja jag vet inte.... det är jobbigt för honom oxå.....

D visar sig

hej hej

wohooo !!

ja har lagat mat! :D
orkar inte skriva mer

RSS 2.0