På middag

Idag är vi bjudna på middag hos en kompis så vi tar bilen till åkersberga tror ja det är, sen blir vi nog kvar tills imorrn.
Eventuellt blir det också en sväng förbi svärmor också.. :S

Naturligtvis fick ju inte jag all info om att vi skulle sova kvar så jag hade ju inte tvättat..... så man tager vad man haver....å det va inte mycke kan jag ju säga, suck!

hoppas ni alla får en trevlig helg.

kram

Hungrig...eller egentligen inte.

Jag vet inte hur jag ska göra för att stå emot att äta hela tiden, självklart äter jag då när man ska men det är på kvällarna jag blir som värst....dessutom blir ju inte min dåliga magmun "glad" över mitt ätande heller...
Blir såå trött på mig själv..

Annars? Ska betala mina inlägg till skorna så mina fötter blir lite gladare. ska bli skönt att få det fixat.
Dessutom måste jag köpa ett par nya skor innan som passar :)

I eftermiddag ska jag träffa Carro och Greven vid hundrastgåren å leka lite en stund, annars har jag inget mer speciellt inbokat vad jag kan minnas iallafall haha!


26 år!

Man känner hur den där siffran 30 närmar sig sakta men säkert ;-) haha!
Nej, jag har nog aldrig bekymrat mig över d speciellt mycke... det är ju bara en siffra.
Så idag får vi se hur många som vill fika :-) för presenter behöver jag ju inte direkt. Har redan fått från familjen :D :D

Så idag blir det en hel del kaffe och tårta :P

Grattis Grattis till mig iallafall ;-)


Hemma igen då

Så va man tillbaka i södertälje igen, var till ortopeden in måndags och det visar sig att det kommer kosta en nätt summa på 1550 kr att få inlägg till fötterna.... dessutom måste jag köpa ett par bättre skor också.... PUST!!
Men d är bara att öppna plånboken och skrapa rent, vad har man för val? Jag vill ju inte ha helt sneda fötter innan 30.

Idag har jag faktiskt tvättat mellan 07.30 - 14.00. Samtidigt har jag skrubbat golvet inne på min minimala toalett, det är ju så att jag fyller år imorgon och jag tänkte väl att d kanske ska vara lite rent ifall någon kommer. Blev lite korvstroganoff till lunch & en av Harry Potter filmerna i brist på nått annat.
Sen när sista tvätten torkade tog jag chansen att gå ner på stan & hämta ut lite recept och handla lite gott tills imorrn :D
Blev en snabbsväng förbi Carro på vägen hem, passade på att bjuda henne på fika imorrn.

Halv 6 är det dags att gå ut med cesar igen :) d va ju ett tag sen nu så ja får väl se vad som händer ;)

nu ska jag hem & dricka lite kaffe plus att jag måste komma på något att äta igen....

hej hej

LÖRDAG!!

hehe idag så händer det grejer :)
Jag och syster kommer åka på vår första båtresa tillsammans ;D
Kl 13 ska vi sitta på bussen mot Cinderella.....moahaha!

Så snart dyker mamma och Jörgen upp, dom ska va barnvakt under dagen tills Johan kommer hem från jobbet.
 Ja lär väl uppdatera när vi kommer hem.

Men åhhh!!!

Måste det vara sååå varmt och klibbigt!!

Man känner ju inte för att göra något alls...inte barnen heller.
Men idag har ja ialla fall kommit ihåg att sätta batterier i kameran. Dokumenterat lite sandlådelek och systers katt Sally som gjorde en noggrann undersökning av deras äppelträd....varför hon kände behovet av att trassla in sig där kan man ju undra, ja va bara rädd att ja skulle få en katt i huvudet. :D

Vi ska eventuellt åka till Arboga och medeltidsdagarna.....  barnens fastrar brukar delta med sina hästar.
Men d e ju inte så kul att bli grillad i solen så man får väl se :)

hej hej så länge


Onsdag med barnen

Den här dagen har gått relativt lugnt till, killarna tittade på tecknat på morgonen medans Rasmus sprang runt mig på nedervåningen.
Jag bestämmde mig för att hjälpa syster me städning i köket, även om d inte va nåt behov av det men ibland får jag bara lusten att skrubba extra som tidsfördriv ;D haha!
Jag fick hjälp av Kalle oxå, han torkade diskbänken och köksbordet. Lilla Rasmus stod och sträckte sig upp mot diskbänken med en diskborste,man kan ju säga att han blötte ner mer än hjälpte men kul verkade han ju ha iallafall.

Rasmus somnade vid 10 så då blev det ganska lugnt....han vaknade lagom till lunchen igen.
Emil ville titta på Timon & Pumba men eftersom dom tittade en hel del igår ansåg jag att dom kunde va ute istället. Det va ju mindre populärt ;D haha!
Emil ville fråga pappa istället om han fick :) men Kalle informerade honom så snällt om att pappa inte va hemma så d gick inte.. Det tog väl en 20 min till innan Emil gav sig & kom ut till oss vid sandlådan :)

Väl ute blev det lite saft och bulle till alla barnen, Rasmus spenderade större delen av tiden med att försöka titta ner i Kalles spiderman glas med inbyggt sugrör.....han hade ju bara ett vanligt!! :)
Kalle gjorde en sandkaka till oss alla som nu står på sandlådekanten med ett stort smile "inristat" som han gjorde med fingret i kakan, han e ju bra rolig :D

Nu ska jag slappa lite....

hej hej

Tisdag i Kungsör..

gårdagen med barnen flöt på ganska snabbt. Rasmus tog en lite sovstund på en timme mellan 9 och 10 så då passade jag på att duscha i lugn och ro :D
Kalle hjälpte mig att fixa lunchen strax innan 11, han va 1:e stekspadehanterare vid stekningen av pyttipannan. Han va så stolt över att han stekt korv förut så han ville gärna hjälpa till en sväng :)
Idag lär det väl bli hamburgare med bröd :P
Sen va det väldigt lugnt... Kalle gick över till grannen Wille och lekte medans Emil lekte tyst på övervåningen, så jag och Rasmus tog det mest lugnt. Han knuffade runt på traktorn ett par varv, lyckades tappa balansen i bakåtlutet på uppfarten så jag blev tvungen att "rädda" honom från bakdäcket.
(jaja, nu vet ja nog va ni tänker men traktorn är faktiskt inte så stor)

Sen var det väldigt lugnt tills syster kom hem från jobbet strax efter 14.

Idag vet ja inte alls vad som händer så......vi hörs sen :D

 

RSS 2.0