Skumt, på ett bra sätt... :)

Så va man hemma igen då...igår hade jag verkligen ingen aning om vad ja skulle göra, sprang mest runt i cirklar kändes d som. Inte kunde ja missbruka intaget av kaffe heller eftersom jag helt glömt bort att köpa nytt !! Ahhhh!!
Så jag slö tittade på Sagan om ringen ist....

Jag är hemma hos Andreas så himla ofta nu att det börjar kännas skumt att vara hemma själv ;-) en väldigt ovanlig känsla faktiskt. Katten tycker ja e pest som aldrig är hemma men ja har ju min kära mamsing som hjälper me matning och sånt :-) hon är bäst som orkar :-)

Idag gick ja och Therese ner på stan medans Emmys farfar tog henne på en promenad :-) Jag stillade mitt shoppingbehov genom att köpa ett par byxor inne på Vila ja haft ögonen på sen jag och Sandra va ner på stan.
Dessutom köpte jag strumpor från HM....väldigt färgglada för att vara mig :-)
Så nu har ja stillat det största behovet i alla fall..

Livet är bra underligt

Efter att ha hattat me en kille i snart 3 år bestämde jag mig för att jag faktiskt är värd mycket
mer än han någonsin var villig att ge. Jag har kämpat mig psykiskt slut över den här killen och jag visste innerst inne att det var meningslöst. så den här gången håller jag mig borta, har nu dessutom träffat en yngre kille som inte bor så långt bort, är så himla snäll att jag nästan börjar undra :-)
Det är en sån underlig känsla, det lugn som han ger mig...


RSS 2.0