Det här blir ju intressant..

Det blev mycket åka fram och tillbaka igår eftersom ja va tvungen att åka till S-tälje för att mata Sally :-) sträckan mellan Södertälje-Tumba e inge kul även om d bara tar typ 20 minuter att åka. Sen att göra den 3 ggr på en dag e ju ingen höjdare. Andreas fick börja med lunchen innan ja kom tillbaka men som vanligt kunde ju ja inte låta bli att ta över, så han fick hjälpa Simon att sätta upp lampan i vardagsrummet istället ;-)
Naturligtvis va jag ju tvungen att skvätta ner mitt ljusblå linne under tiden :-( jättekul å va kladdig på magen när hans släkt skulle komma och fira honom  på eftermiddan...men men e man bra på att kladda ner sig så är man. Va nog ingen som tänkte på d iallafall.

Ja visade lite bilder från Power Big Meet innan alla kom, ja tänkte att det kunde göra honom lite mindre nervös inför sommaren men d gick ju inte alls som tänkt.... :-S
Han verkade må ännu sämre än innan, han e nämligen svartsjuk för 1a ggn nånsin (enligt honom själv)....puh!
Ja vet inte riktigt hur man ska hantera det, men ja sa till honom iaf att om han inte kommer kunna hantera när det väl är dags så är det bättre att han inte följer med. Ja vill ju visa hur kul vi har där allihop bland alla fina bilar, men kan han inte slappna av då vet ja inte hur det blir.
 ja jag vet inte.... det är jobbigt för honom oxå.....

D visar sig

hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0